Over ons

mediaworqs is the go to partner for small and large organisations that want a full solution to their communication needs. With its expertise in print and through a flexible and customer oriented way of working, mediaworqs offers a competitive package of advice, guidance and high quality printed products. Stop trying to solve this puzzle on your own, leverage the vast experience and network of mediaworqs and its partners. You’ll be amazed by our prices too!

“Waarom moet marketing en communicatie steeds een enorme uitgavenpost zijn voor nieuwe organisaties?” Deze vraag heeft aanleiding gegeven tot het oprichten van mediaworqs in 2011. Wij geloofden dat er een andere en betere manier van werken bestond. Onze oplossing: producten en service van hoge kwaliteit met een persoonlijke aanpak afleveren aan onze klanten tegen een scherpe prijs.

Door de jaren heen hebben wij ervaring kunnen opbouwen in diverse sectoren en interessegebieden. Tegelijkertijd is ons netwerk van productiepartners sterk gegroeid. Dit maakt het voor ons mogelijk om onze klanten niet enkel goede producten te leveren, maar ook degelijk advies. We maken intensief gebruik van ons netwerk van gespecialiseerde kwaliteitsproducenten om de best mogelijke kwaliteit te garanderen en onze klanten tevens het beste advies te leveren in de creatie hiervan.

Als u enkel een aantal banners nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat uw design zeker strookt met de vereisten van de producenten zodat u exact krijgt wat u wil. Zijn uw noden groter en meer divers of weet u nog niet wat u exact nodig heeft, dan zijn wij er om u relevante opties aan te reiken en u te helpen bij het nemen van de belangrijke beslissingen. We zullen u daarbij pro-actief advies leveren waarbij wij steeds uw strategie en de context van uw bedrijf in acht nemen. We gaan zelfs zover dat we u zullen afraden een te duur product aan te kopen als wij van mening zijn dat een ander product efficienter is voor uw organisatie.

In het kort: u mag ons bekijken als uw consultants en via onze unieke manier van werken zullen wij streven naar het afleveren van onze tagline “perfection in communication”